maanantai 30. heinäkuuta 2018

Pieniä hetkiä


Tänään monella lomalaisella alkoi arki.
Arkeen paluu on aina vaikeaa,
varsinkin helteisten säiden jatkuessa.
Itselläni oli muutama päivä viime viikolla lomaa,
ja täytyy myöntää, että olisin mielelläni jatkanut sitä pidempäänkin.
Mutta puutarha-alalla lomat kannattaa pitää tammikuussa,
koska silloin ei kukaan oikein jaksa keksittyä edes pihasuunnitelmiin.

Onneksi elämä ei ole kiinni lomista,
vaikka työ viekin paljon voimia ja aikaa päivästä.
Kesäiset illat ovat niin kauniita ja tuntuvat kestävän paljon pidempään,
kuin illat syksyllä tai talvella.
Nautitaan pienistä hetkistä,
otetaan iisisti ja 
istahdetaan illalla katselemaan kaunista jäljellä olevaa kesää.
Sillä vielä on kesää jäljellä
ja vielä tulee kauniita päiviä!


Puutarhassakin moni kaunotar vasta aloittelee kukintaansa.

kaunopunahattu
Echinacea purpurea
ムラサキバレンギク

Tsemppiä ja pieniä iloja viikkoosi!

Versoja Vaahteramäeltä-blogia voi seurata myös 
facebookissainstagramissa Pinterestissä, liittymällä lukijaksi, 
sekä blogit.fi:nblogipolun tai bloglovinin kautta.

6 kommenttia:

 1. Pienistä hetkistähän tää elämä koostuu ja niistä se onni on revittävä. Itsellänikin tosi kiireinen kesä mutta niitä ihania pieniä hetkiä eletty. Sunnuntai-iltana kävin viilentymässä tuossa Saimaassa ja oli upea kokemus hiljaa uida kohti auringon laskua tai lauantaiaamuna kattaa aamupala ulos ja illalla lämmittää pihasauna ja mutustella kiuasmakkaraa. Nämä kaikki pienet ihanat asiat ovat vielä ihan ilmaisia. Elämä tuntuu yksinnkertaistuvan iän myötä näköjään. Kaikkein parhaat asiat mahtuvat kahden käsivarren väliin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pienet hetket ovat niitä aarteita. Jos aina vain odottelee jotain suuria tapahtumia, lomia tai juhlia, moni kaunis asia elämässä jää huomiotta.
   Kuvailit todella kauniisti hienoja asioita ja tapahtumia elämässäsi. Niistä se onni koostuu, varsinkin tuosta viimeisestä. <3

   Poista
 2. Kesää, hellettä ja valoisia iltoja on todellakin vielä jäljellä. Minullakin alkoi tänään arki neljän viikon loman jälkeen. Aivoni eivät ihan vielä näin maanantaina pysty käsittämään, että nyt täytyisi rento-moodi kääntää taas tehokkuuden ja deadline'ien pariin. Täytyy tarjota järkyttyneille aivoille iltaisin puutarhaterapiaa, se varmasti auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niille aivoille kestää hieman aikaa totutella taas arkirytmiin ja kaikkeen tehokkuuteen. Onkin hyvä, jos ensimmäisen viikon ottaa hieman rennommin, eikä sovi illoiksi kamalasti menoja ja tehtävää. Puutarhaterapia on varmasti hyvä, ellei paras vastalääke!

   Poista
 3. Minulla alkoi tänään työt ja kyllä vaan olin onnellinen, että työpaikan pihaan ei paista aamupäivästä aurinko. Oltiin lasten kanssa pihalla aamusta pari tuntia, koska iltapäivällä ei voi puoltatuntia pidempään olla pihalla, vaikka olisi juotavatkin mukana. Ihania hetkiä ja ihanaa viikkoa sinulle Riina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on monilla työpaikoilla rankkaa. Teillä on oman itsenne lisäksi monia pieniä huolehdittavia. Tuo nestetasapaino ja auringon säännöstely on tärkeä homma, varsinkin lapsille ja vanhuksille. Siskoni kertoi, että sairaalassa on aikamoinen homma tarkkailla potilaiden nestetasapainoa ja vointia, kaiken muun ohessa.
   Tsemppiä töihin ja arjen aloitukseen Outi! <3

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentista!