lauantai 4. elokuuta 2018

Mukavaa viikonloppua!



 Nyt on mustikkapiirakan aika!
Ja tietysti mustikkamaidonkin aika. 
Mustikka on yksi terveellisimmistä ja vitaminipitoisimmista marjoistamme.
Tutkimusten mukaan mustikoiden käyttö pienentää useiden sairauksien, 
kuten sydän- ja verisuonisairauksien, silmäsairauksien ja syövän riskiä.
Ja onhan ne niin hyvän makuisiakin, 
että ilokseenhan niitä syö.
On tärkeää säilöä näitä arvokkaita vitaamineja talven varalle,
mutta vielä tärkeämpää on nauttia niistä nyt tuoreeltaan.
Tuoreissa marjoissa on kaikki vitamiinit ja maut parhaiten tallella.


Mustikkapiirakka, jäätelön kera ei ehkä ole ihan terveysruokaa,
mutta päiväkahvihetki mustikkapiirakan kera on niin virkistävä,
että sen voi laskea ehdottomasti terveyttä edistäväksi toiminnaksi.

Mukavia hetkiä päivääsi!

Versoja Vaahteramäeltä-blogia voi seurata myös 
facebookissainstagramissa Pinterestissä, liittymällä lukijaksi, 
sekä blogit.fi:nblogipolun tai bloglovinin kautta.

8 kommenttia:

  1. hjam, herkullisen näköistä <3 Ihanaa viikonloppua teidän poppoolle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hillevi! <3
      Mustikkapiirakka on niin hyvää.

      Poista
  2. Oi, mustikat suosikkimarjojani, aamulla menee jugurtin kanssa 2-3 dl. Tänä kesänä en taida niitä saadakkaan kun helteet kuivattaneet. Oikea vitamiinipommi ja suoliston hoitaja, käytetty ripuliin ja kovaan vatsaan. Aika herkullisen näköinen mustikkapiirakka, nam.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustikka on tosiaan niin herkullinen. Itsekin olen syönyt jo nuoruudesta asti joka aamu jugurttia, mysliä sekä marjoja tai hedelmiä. Tähän aamiaiseen ei kyllästy koskaan ja se täyttää vatsan ja pitää suoliston kunnossa.
      Välillä täytyy kyllä herkutella mustikkapiirakallakin. Se tekee erittäin hyvää mielelle. ;)

      Poista
  3. Oi mitä herkkua <3
    Ihanaa viikonloppua Riina!

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentista!