tiistai 9. elokuuta 2011

Projektia

Tarhaukonhattu
Aconitum x stoerkianum

´A GARDEN IS NEVER SO GOOD AS IT WILL BE NEXT YEAR.`
- THOMAS COOPER-

Täällä Vaahteramäellä on nautittu kesästä niin täysillä, että en ole malttanut edes päivittää blogiani. Helteisiä kesäpäiviä ollaan saatu ennätyksellisesti ja se on ollut ihanaa lomalaiselle. Mutta kasvit kaipasivat jo kipeästi vettä. Ja onneksi ollaan saatu sadetta  raikastukseksi nyt muutamana päivänä.

Minäkin olen malttanut tehdä muutakin kun kuopsutella. Tai rehdellisesti sanoen suorastaan väsyin viime viikolla kitkemiseen ja muihin ylläpitohommiin. Tuntui ettei mistään tule valmista. Niinkuin ei tulekaan. Olen tänä kesänä tehnyt ennätyksellisesti uusia istutusalueita, ja vauvakasvit ovat vaatineet valtavasti huolenpitoa. Istutin paljon pensaita, joiden hoito helpottuu vuosien myötä. Mutta nyt kärsimättömänä ihmisenä haluaisin että kaikki kasvaisivat silmissä. (Eikä rikkaruohoja kasvaisi)

Hyvä keino turhautumisen ehkäisemiseksi on katsella vanhoja valokuvia. Niistä näkee että onhan edistymistä tapahtunut. Niinpä laitan tähän nyt yleiskuvia pihastani. Katsellaan sitten vuosien päästä onko mitään edistystä tapahtunut.

tämän kesän ilon ja surun aiheLopuksi ilouutinen:
Sota kirvoja vastaan on voitettu. Mun iki-ihana, vauva Schneewittchen kukkii.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentista!