lauantai 14. marraskuuta 2015

#prayforparis


Näiden Pariisin kuvien myötä haluan välittää
lämpimät ja syvän osanottoni 
kaikille Pariisin uhrien omaisille ja Pariisilaisille!  <3
Kuvat olen ottanut Pariisissa syyskuussa 2008

14 kommenttia:

 1. Kiitos postauksesta. Kyllä oli ikävä herätä tällaisiin tunnelmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä kosketti meitä kaikkia, kaikkialla. Ei ollut tosiaan mukava herätä tälläiseen viikonloppuun.

   Poista
 2. Oli tosiaan surullista herätä tällaisiin uutisiin tänä aamuna. :(

  VastaaPoista
 3. Järkyttävää. Ei voi taas tajuta ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä aamuna oikein mietin niitä terroristeja. Voiko ihminen olla todella noin aivopesty ja paatunut, että voi ylipäätänsä tehdä tuollaista. Ja eikö edes oma henkikään ole niille minkään arvoinen. Ei voi käsittää tosiaan ollenkaan.

   Poista
 4. Maailma ei ole entisellään, ei tämän jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikki nämä kauheudet jättävät syvän arven kaikille ja kaikkialla.

   Poista
 5. Hyvin surullisia ja pysäyttäviä uutisia. Olimme Pariisissa viime kuussa ja tuntui suorastaan kammottavalta lukea, että terrori-iskuista yksi oli tapahtunut ihan silloisen hotellimme läheisyydessä ja kaksi käyttämämme läheisen metroaseman sekä ruokapaikkamme lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kerran käynyt Pariisissa ja siltä reissulta nämä kuvatkin ovat. Jotenkin tapahtumat konkretisoituvat itselle enemmän, kun kohteena on jollain tavalla tuttu paikka. Vaikka yhtä kauheaa ja surullista on, missä tahansa tällaisia asioita tapahtuu.

   Poista

   Poista
 6. Todella pelottavaa,kun terrorismi tulee niin lähelle. Pakostakin miettii, että jos näiden tämänhetkisten pakolaisten joukossa tulee joitakin todella pahoja ihmisiä... Mekin kävelimme Pariisin katuja KruunuVuokon kanssa samaan aikaan. Muistin kyllä silloinkin, että Ranskaa on uhattu terrorilla.
  Erityisen pahalta tuntuu terrorismin pelko, kun mietin siskojeni lapsia Israelissa. Miltä tuntuisi suomalaisista teineistä, kun kouluun mennään pippurisumuttimet taskuissa ja joka hetki pelätään busseissa, pysäkeillä ja kadulla kävellessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä tämä pelko koskettaa kaikkia ja kaikkialla.
   Vaikka tuntuukin vielä ihan suht koht turvalliselta tämä elo Suomessa. Lapset voivat kulkea vapaasti kouluun ja kavereille. Se ei ole kovinkaan monessa maassa mahdollista.
   Pakolaisasia on vaikea. Tarvitaan viisautta toimia oikein, että oikeasti apua tarvitsevat saisivat avun. Vaikeaksi asian tekee myös se, ettei meilläkään ole varaa ja kapasiteettia vastaanottaa mahdottomia määriä ihmisiä. Toivon päättäjille viisautta tehdä oikeita päätöksiä ja rauhallista eloa koko maailmalle. Tällainen lause on tietysti aikamoinen klisee, mutta sitä kuitenkin toivon.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentista!