keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Frosty morning

tarhakurtturuusu
Rosa rugosa ´Louise Bugnet` 
ハマナス


Haikeaa, mutta niin kaunista.


Versoja Vaahteramäeltä-blogia voi seurata myös 
facebookissainstagramissa Pinterestissä, liittymällä lukijaksi, sekä blogipolun tai bloglovinin kautta.

16 kommenttia:

 1. Ihana! Voi miksen tajunnut mennä kameran kanssa aamulla ulos? Tosin ei varmaan pelkoa siitä, etteikö kylmiä aamuja riittäisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Näinä viikkoina kauniita hetkiä on onneksi riittänyt. Välillä oikein harmittaa, kun autolla ajaessa ei voi ihan joka paikkaan pysähtyä ottamaan kuvia. Täytyy vaan yrittää tallentaa niitä mielen sopukoihin.

   Poista
 2. Ja taas on värisävyt ihan kohdallaan, vaikka pakkanen on puraissut ja viimeistä kukkaa viedään. On se uskomatonta, että lakastuvan kukan ruskeat väritkin sopivat niin hyvin yhteen valkoisen ja vihreän kanssa. Kannatti lähteä pakkaseen kuvaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta!
   Luonto tekee nyt todella hienoja väriyhdistelmiä. Lakastuva ja kauniskin on usein niin kaunista vaikka harmittaakin että kesä on auttamatta ohitse.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on. Täytyy oikein välillä pysähtyä, kun ei tiedä mihin ulkona katsoisi. Tunnelmia ja kauneutta on kaikkialla. :)

   Poista
 4. Ooh, upea kuva! Sen sijaan kylmyys ei ole kivaa eikä upeaa. Auton ikkunoiden skrapaaminen tänäkin aamuna oli kyllä ärsyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ikkunoiden skrapaaminen ja liukkaat kelit eivät ole kyllä kivoja. Meillä oli pakkasta viime yönäkin, vaikka oli luvattu plussainen yö.

   Poista
 5. Wau! Louise Bugnet on ihana ja kuorrutettuna erityisen kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Louise Bugnet on yksi mun lemppareista, nupusta lakastumiseen asti. <3

   Poista
 6. Aivan ihana! Tuon kun saisi ikuisesti pysymään noin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olisi ihanaa pakastaa tunnelmia, mutta onneksi kuvat ainakin säilyvät.

   Poista
 7. Kauniisti kiteytetty. Nyt on levon aika, uusi kasvukausi elää kuitenkin jo mielessä. Ja Riina, erityisen suuri kiitos sanoistasi, sait kyyneleet silmiini. Minulta oli mennyt blogihaaste ihan sivu suun enkä ollut huomannut, että olin saanut kunnian olla yksi viidestä blogista, jotka mainitsit. Olit niin kauniisti kuvaillut blogiani, sain sanoistasi hirveästi voimaa. Olen ollut syksyn aikana vähän voimaton puutarhassa ja blogissa. Nyt on onneksi vähän lomaa ja olen saanut puutarhailoa takaisin ja se tuntuu kovin lohduttavalta. Kaunista syksyä ja vielä kerran kiitos, voimaannuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Maria! Sun blogi on antanut mulle voimaa ja puutarhailoa monta kertaa. Kaikki sanani olivat sydämestä. Ihana, jos ne ilahduttivat ja voimaannuttivat sinua. Minulle kävi Betweenin sanoista aivan samoin, ihan itku pääsi.
   Tässä haasteessa on ollut tosi mukavaa ihana tsemppi ja yhteishenki. Voi tuntua itsestäänselvältä, että suosituilta tuntuvat bloggaritkin ymmärtävät heidän bloginsa arvon, mutta oikeasti on ihanaa kuulla se oikeasti toiselta. Kauniita sanoja ei voi olla koskaan liikaa.
   Ihana, että olet saanut kadonnutta puutarhailoasi takaisin! Olen joskus itsekin niin kiireinen, että puutarhakin alkaa tuntua taakalta. Mutta sen alkuperäisen innostuksen uudelleen löytäminen ja pienikin puutarhahetki voimaannuttaa ja rauhoittaa. Ja joskus on rentouttavaa puuhastella tai nauttia puutarhastaan ilman bloggausnäkökulmaa. Luovuus ja antaminen vaatii usein ensin lepoa. Sun blogisi on yksi mun ehdottomista lemppareista, vaikka päivittäisit sitä vain kerran vuodessa.
   Rentouttavaa ja ihanaa lomaa!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentista!